Lad dig inspirere af dine fagfæller

Er du nysgerrig på at høre mere om hvordan dine fagfæller bruger Hoppeline i deres institution?

Så klik dig ind på Hoppelines nye “Inspirations-boble” her på hjemmesiden. Her kan du finde inspiration til brugen af Hoppeline i børnehaven, vuggestue/dagpleje og specialeområdet, hvor der ligger en lille video til hvert af de nævnte områder.

Flere forældre er begyndt at bruge Hoppeline derhjemme, derfor har vi også været så heldig at kunne inddrage en forælder på inspirations-siden og håber at det vil inspirere flere forældre til at bruge Hoppeline.

Lad dig inspirere af Hoppeline-fans og gå i gang med at udvikle egne Hoppeline aktiviteter og materialer, så vi SAMMEN kan gøre Hoppeline universet større. Du må endelig gerne dele dine bidrag på Facebook og Instagram, så andre kan lade sig inspirere.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *