Børnehaven

Mette Nielsen, pædagog fra Resen Naturbørnehave i Struer er en vaskeægte Hoppeline fan. Lad dig inspirere af hvordan institutionen bruger Hoppeline og hør  Mettes refleksioner om, hvordan Hoppeline medvirker til arbejdet med alle læreplanstemaer i Den Styrkede Pædagogiske Læreplan.

Hør hvordan Mette, Nielsen, pædagog fra Resen Naturbørnehave gennem Hoppeline materialet er blevet inspireret til, at lave egne Hoppeline fortællinger. Tjek hendes to kapitler om ”Halloween” og hendes fem kapitler om “Jagten på den blå ballon”. For at gøre det nemmere for dig, at lave dine egne historier kan du her finde baggrunde og figurer fra Hoppeline universet.

Fortællinger: Halloween med Hoppeline – Kapitel 1, Kapitel 2

Jagten på den blå ballon – Kapitel 1, Kapitel 2, Kapitel 3, Kapitel 4, Kapitel 5

Baggrunde

Figurer: Hoppeline og venner, Drukmåsen, General Grille, Sally Sukkertop, Søvngænger

Dagpleje og vuggestue

Hoppeline materialet bliver dagligt benyttet i dagplejen hos Mazel Møller der som pædagog driver en privat dagpleje i Kerteminde I filmen viser hun, hvordan hun har indrettet dagplejens rum til bevægelsesglæde og videreudvikling af Hoppeline materialet.

Specialområde

Hoppeline viser sig særdeles anvendeligt i undervisning af børn med særlige behov, og har vist sig at være lige så stor en succes der, som det er i dagtilbuddet. Hoppelines materiale er fleksibelt, hvilket du kan høre mere om ved at lytte til to medarbejdere fra special området, der begge arbejder med børn med særlige udfordringer. Lyt her til hvordan materialet er blevet benyttet af Rikke Holm Bollerslev, klinisk underviser fra Vadehavsskolen i Ribe og Lisbeth Hjort Brandt, ergoterapeut/hjerneskadekoordinator fra Center for Børne- og Ungerådgivning i Ballerup Kommune.

Forældre bruger også Hoppeline

Grith Weber er forældre til en 4 årig pige der elsker Hoppeline. Få inspiration fra Grith og hør, hvor nemt Hoppeline materialet er at bruge som forældre hjemme i dagligstuen, i haven eller alle mulige steder. Tjek materialet ud på hjemmesiden og brug det helt frit og gratis.