Nyhedsbrev

Grundet Hoppeline projektets afslutning pr. den 31.03.2021, er det ikke længere muligt at tilmelde sig projektets egen nyhedsbrev.

KOSMOS – det nationale videncenter om kost, motion og sundhed for børn og unge, der er projektejer på Hoppeline projektet, vil fortsat drive Hoppelines hjemmeside. På sigt arbejdes der henimod en videreudvikling af Hoppeline projektet i én eller anden form.

Har du allerede været tilmeldt Hoppeline projektets nyhedsbrev, vil KOSMOS derfor fortsat gerne sende dig nyhedsbreve om Hoppeline projektet eller andre tilsvarende projekter indenfor dagtilbudsområdet. Ønsker du eller din institution ikke at modtage nyhedsbreve på sigt, så send en mail til: dciv@ucsyd.dk, hvor der står at nyhedsbrev ikke ønskes modtaget fremadrettet.

KOSMOS er en afdeling under Videncenter for Sundhedsfremme i UC SYD, der giver interesserede muligheden for at modtage et nyhedsbrev seks til otte gange om året. Er du interesseret i viden, udvikling og videreuddannelse inden for sundhedsfremme på daginstitutioner, skoler, hos unge, ældre eller i kommuner, så er nyhedsbrevet måske noget for dig. Tilmelding kan ske her: https://us8.list-manage.com/subscribe?u=d91ce9583f7e621f937049b78&id=49c6704f6f