Pædagoger digter videre på Hoppeline-universet

Mette Nielsen er pædagog i Resen Naturbørnehave, og hendes begejstring for Hoppeline har givet hende lyst til at digte videre på universet. Derfor har hun forvandlet børnehavens sædvanlige Halloween-fejring til en bevægelsesfortælling om Draculine, og dengang heksen Hikse stjal hendes mælketand. Inspireret af børnehavebørnene, som på dét tidspunkt havde tabt mange rokketænder.

-Det var fedt at gøre Hoppeline til vores eget ved at tage udgangspunkt i noget, børnene kunne relatere til, og så samtidig lade deres velkendte venner Hoppeline og Frækkefrø redde dagen. Og børnene tog så godt imod bevægelsesfortællingen, så det har bare givet mig blod på tanden til at lave endnu flere, forklarer Mette.

Og sammen med andre pædagogers personlige bidrag er Mettes Halloween-historie nu landet på hoppeline.dk. Her ligger i forvejen de oprindelige Hoppeline-historier, musik og andet læringsmateriale, og det bliver det ved med. Også selvom Hoppeline-projektet officielt udløber i slutningen af marts 2021. Holdet bag håber nu, at landets pædagoger – ligesom Mette – vil digte videre på universet.

-Det kan godt ske, det er fjollet, at man sidder der og klippeklistrer som 42-årig, men jeg kan varmt anbefale det. For det giver simpelthen bare en kæmpe stolthed, at det er noget, jeg selv har lavet, siger Mette og tilføjer:

“Hoppeline betyder rigtig meget for mig, og det har givet mig en fornyet arbejdsglæde. Derfor er det vildt fedt at kunne give noget tilbage til projektet. Og også give noget til en masse andre pædagoger, som forhåbentlig vil få lyst til at komme med deres personlige bidrag til et univers, som, jeg synes, er så fantastisk.”

Læs mere om Mette og hvordan hun bruger Hoppeline her: https://www.ucsyd.dk/nyheder/mettes-boernehaveboern-laerer-leger-og-bevaeger-sig-med-hoppeline-vi-er-kaempe-fans-af

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *