Trolde på spil

foto: Nina Wolff

Trolde og rigtig skovstemning. Det var et af temaerne, da pædagogstuderende fra UC SYD i Aabenraa tog udgangspunkt i Hoppeline, mens de i en skov – inde i huset – sammen med vakse børnehavebørn skabte ny inspiration til de kommende Hoppeline aktiviteter. Den rigtige kogle bliver til næse på en troldemaske, og når trolden pludselig bliver levende, kan der ske hvad som helst! Der er fem dogmer/regler i værkstedet: De studerende har tilrettelagt, sådan at 1) der er inspiration fra Hoppelines fortællinger, 2) materialerne så vidt muligt er genbrugsmaterialer, 3) aktiviteterne kan gennemføres inden for afsat tidsramme, 4) børnene skal kunne være aktive i processen, og 5) børnene kan lege videre med de ting, der er fremstillet. Sanne, pædagog fra børnehaven Søgården, ser hvad aktiviteterne kan: ”Børnene har haft så mange aspekter i spil i dag: De har været kreative, udvalgt farver, brugt finmotorikken, ventet på tur og fundet nye måder at lege på. Det tager vi med hjem i børnehaven og leger videre med”. Nu venter Hoppeline spændt på at høre, hvad troldene finder på hjemme i børnehaven.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *