Opgaver til små og store

Hoppeline har en lang række farvelægningsark og andre sjove opgaver, som børn kan løse – alene eller sammen med en voksen. De ligger på Hoppelinehjemmesiden under overskriften “På vej i skole”. Du kan også klikke på dette link. Nogle af opgaverne er til kommende skolebørn eller børn, som allerede går i indskolingen. Andre kan også de mindre børn være med til at løse og tegne på. “På vej i skole” finder du, når du scroller ned på forsiden til det rundet symbol, der viser både 1-2-3 og A-B-C. Her finder du også billederne fra de 13 Hoppeline-fortællinger.

Vær opmærksom på, at flere af opgaverne har en markering af sværhedsgrad i forhold til stregtykkelse. Når stregen er tyk, så er det knapt så svært at farve indenfor den eller klippe efter den.

God fornøjelse med at bruge materialerne, både i institutionen, skolen eller derhjemme.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *