Ny bog fortæller om leg

Legen rummer noget, der er helt og aldeles ubeskriveligt og i hvert fald uforklarligt. Der er noget gådefuldt over børns leg. Måske kan du som voksen genopleve glimt af legens magi ved at betragte legende børn? Antologien Legens Magi som netop er udkommet tilbyder et blik ind i legens magiske verden. Forfatterne inviterer professionelle til at blive klogere på leg, så de kan udvikle en nuanceret og lokal forankret legepraksis, der både tager hånd om de børn, der er rigtig gode til selv at komme i leg, eksperimentere og hitte på, og de børn, der af den ene eller anden grund har brug for en håndsrækning. I bogen er blandt andet et kapitel om bevægelsesfortælling som legestøtte inspireret af Projekt Hoppeline. Bogen er skrevet til studerende og uddannede dagtilbudspædagoger, specialpædagoger, dagplejere, sundhedsplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter m.fl.

Læs mere her.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *