Monsteret lister afsted….

Et monster udvælger sig et sovende barn, som det vækker,  og  nu  er  der  to  monstre.  Det lyder uhyggeligt, men det er faktisk ret sjovt. Du kender måske allerede monstersangen fra Hoppeline, men nu er der nyt på trapperne – med det nye materiale er der mange flere sange, og de er alle koblet til Hoppelinefortællingerne. På den måde kan der synges og leges videre med temaet ud over den periode, hvor historien fortælles. Der er gang i krop, sanser og bevægelse i alle sangene, samtidig med at sprogudviklingen får et skud energi. Men frem for alt er det dejligt og rart at synge…. for Hoppeline siger, at sundhed er sjovt. Så monstersangen slutter med en monsterfest, når alle monstre er vækket der, hvor de ligger på gulvet.

Se og hør monstersangen med de mange monstre, der lister rundt.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *