Hurra, nu er materialet klar til at blive trykt!

Så er vi færdige med at skrive det nye materiale til Hoppelinefortællingerne. Med hjælp fra Nordea-fonden kan materialet udleveres gratis. Hjertet i projektet er en bevægelsesfortælling i 13 kapitler. I fortællingen er indbygget pædagogiske muligheder for at arbejde med læreplanstemaerne på en integreret måde. Og på Hoppelines hjemmeside findes en mængde supplerende materialer, som kan understøtte dette arbejde.

De splinternye vejledninger, som er skrevet i to udgaver: En til børnehaver og en til vuggestuer og dagplejen  er ment som inspiration og en mulighed for at orientere sig i projektets pædagogiske værdigrundlag og materialeudbud. Hvilke pædagogiske muligheder, I vælger at forfølge, og hvordan I bruger materialet, er helt op til jer. Der kommer endvidere hele tiden nye materialer til, så vejledningen giver kun smagsprøver på det, du vil kunne finde, når du går på hjemmesiden. Derfor er det en god ide jævnligt at orientere sig på Hoppelines hjemmeside og facebookside. Her vil inspirationsdage også blive annonceret, hvis I skulle have mulighed og lyst til at deltage her.

Når materialet er trykt og postpakkerne er pakket, vil der komme en kasse til hver institution/dagplejegruppe, som har tilmeldt sig. Den indeholder:

•    En vejledning
•    Et forældrebrev til kopiering (findes også elektronisk)
•    Fortælleark/kapitler om Hoppeline og Bissebøvsen
•    Marie som hånddukke
•    Bevægelseskort, som kan bruges i lege og sammen med musikken
•    En cd med rytmiske musik, der passer til fortællingen. Disse findes også på hjemmesiden og Spotify. Dertil kommer der 8 nye sange til i løbet af 2019.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *