Hoppeline og Panda

I år kommer der et helt nyt sæt Hoppelinefortællinger for de 1-3-årige. Her er historierne enklere, og der er kun fokus på én ting ad gangen. Det er vigtigt, at børnene kommer med ideer til bevægelser, aktiviteter og lege. Hvis de ikke har nogen forslag, så har vi heldigvis hånddukken Marie. Marie er en mariehøne, som snakker med børnene om fortælllingen, og Marie har mange ideer til, hvordan fortællingerne kan bruges.

I historien “Hvem har spist Hoppelines mad” er Hoppeline i zoologisk have. Hun glæder sig til at se dyr og til at spise sine gulerødder. Men pludselig er hendes madkasse væk. Hvem er det mon, der har taget den? Hun må rundt og søge hos alle dyrene. Hos aberne ser hun, hvordan de piller og lopper hinanden, og det kan børnene også prøve. Hos pingvinerne ser hun, hvordan pingvinerne går på en sjov måde på land og svømmer og ruller rundt i vandet for at fange fisk. Hoppeline kommer oven i købet på besøg hos de pandabjørnen, som lige netop i disse dage er flyttet ind i Zoologisk Have i København. Ej, hvor kan en panda slå kolbøtter. Måske kan børnene også lære det? Klik på billedet af Panda for at se det i stor størrelse.

Understøttet af Hoppelines sange er der mange, mange bevægelsesmuligheder – det er bare med at komme i gang. Tilmeld jer øverst på siden, hvis I vil være med. Det er gratis.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *