Hoppeline hjælper Hanne og Britta

Dagplejerne har taget Hoppeline til sig. Hoppelines materiale til børn i alderen 1-3 år er revet ned af vores hylder, og vi får mange glade tilbagemeldingerne fra dagplejen.

Hoppeline er koblet sammen med den pædagogiske læreplan, og det er med til at gøre hverdagens dokumentation enklere. Læs her, hvordan en Hanne og Brittas dagplejegrupper er kommet godt i gang med Hoppeline, har udarbejdet en plan med, hvad de ønsker at opnå, og hvad børnene skal lære. Hoppeline hjælper dem med inspiration til bevægelse – fantasi – læring. Det er bare SÅ godt gået, og Hoppeline kipper med flaget for den flotte indsats.

Læs om Hanne og Brittas plan for brugen af Hoppeline.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *