Glæder I jer til de nye Hoppeline-historier?

Larvemobilen, når den er sur

De er på vej! Vi regner med, at vi er klar med den nye Hoppeline-kasse med materialer i marts måned. Der kommer to udgaver: En til børnehaver og indskoling/SFO og en til dagplejegrupper/vuggestuer. Materialerne har forskelligt udtryk, der passer til børnenes alder, men de bygger på samme udgangspunkt: At børn udvikler sig, når institutionen sætter fokus på deres kropslige, legende, sociale og medskabende praksis.

Ud over de allerede kendte Hoppeline-figurer (Hoppeline, Frækkefrø og Mariehønen), introducerer de nye Hoppeline-fortællinger blandt andet Larvemobilen som ny figur. Man kan se, hvordan hans humør er, på hans humørbarometer, og hold op, hvor det kan svinge. Nogle gange er han utroligt glad, andre gange er han sur og fornærmet. Lige som alle os andre, måske? Larvemobilen er med til at fortælle, at en person ikke altid er ens fra dag til dag og fra situation til situation. Men alligevel er vigtig for fællesskabet. Larvemobilen kan trylle sig om til alt muligt, så vær parat til nogle vilde eventyr, når han starter bilen.

Og apropos at starte bilen… Hoppelines rytmiske musik har netop en sang om en bil, en racerbil. Har I sunget og leget den for nyligt? Ellers er den her

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *