Drilletrolden

Hoppeline arbejder med en læringsteori, hvor det pointeres, at  børn udvikler sig personligt og socialt ved at indgå i samspil med andre børn og voksne. Derfor er Hoppelineprojektet fyldt af sociale aktiviteter, hvor børn kan prøve sig af i forhold til andre, men også inspireres, få viden om og indgå i snak med andre om, hvad der betyder noget, når vi er sammen med andre.

Nu for eksempel det at drille. Hvorfor gør vi det? Hvordan siger vi stop på en god måde, hvis vi bliver drillet? Kan man godt blive venner igen, når der har været drilleri i luften og nogle har været kede af det? Hvordan ser en drilletrold ud, når den har fortrudt, at den har drillet og ydmygt siger undskyld?

Der er en drilletrold på spil i Hoppeline. Den binder for eksempel tusindbenets  snørebånd sammen, og hvor svært det så er at gå, kan enhver jo forestille sig! Drilletrolden hiver også i stankelbenets ben, så den må på hospitalet og have hjælp. Først da Frækkefrø spørger trolden, om ikke den skulle spørge, om de andre vil lege med den, løses problemet i Hoppelineland. For denne gang! For der er mange kapitler i fortællingen….

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *