Det skal danses væk

Otte nye sange, der passer til Hoppeline fortællingerne, er på vej. De er skrevet, melodierne er klar og til tilhørende historier ligeså. Men vi skal jo lige vide, om børnene synes, de er gode. Derfor er vi ude og prøve af, inden alt spilles ind og det tilhørende materiale trykkes.

Som noget nyt udbyder vi Hoppeline materialer til de mindste børn på 0-3 år. Vi har i den forløbne uge været ude i en dagplejegruppe og en vuggestue for at synge og danse med børnene, og afprøvningen var et hit! Sangen “Det skal danses væk” gav liv på gulvet. Fordi der er gang i Hoppeline og Frækkefrø hele dagen, hænder det – ligesom hos mange børn – at de slår sig. Måske er det knæet, måske armen. Så kommer Doktor Dans og ordinerer en kur. Ofte kan småskrammer nemlig danses væk! Med omkvædet “Det skal danses væk, det skal danses væk. Fødderne skal danse” fik vi hjulpet en fod, som gjorde ondt, og derefter fik hele kroppen en tur. Pulsen kom op, og ungerne var vilde med sangen.

Meld din institution eller legestuegruppe til, så I kan få alle sangene og historierne. Det kan du gøre øverst på siden til højre.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *