Der er uro i hønsegården

“Hoppeline kan ikke finde sine høns…. kan I hjælpe hende med at finde dem? Hønsene skal tilbage på deres pind i hønsegården, så de er klar til at sove i nat.”

Sådan starter hånddukken Marie en af Hoppelines bevægelseslege. Hoppeline har sat fokus på mad, blandt andet ved at følge maden fra jord til bord, men også ved at have legetemaer om mad. Legen URO I HØNSEGÅRDEN er en bevægelsesleg, der får pulsen op. I skal afmærke hønsegårdens hønsepind på jorden eller på gulvet. Vælg så et par børn, som skal være bondemand og bondekone og som skal finde og fange hønsene. Alle øvrige børn er høns, som løber væk fra hønsegården for at finde lækre sager at spise. De vil ikke tilbage til hønsegården, så de gemmer sig, og det er nu bondeparret, der skal finde dem og fange dem, så de kan komme ind i hønsehuset. De stilles på “pinden” i hønsegården. Hvis der er mange børn med i legen, kan der vælges en Hoppeline til at sikre, at der muges ud om hønsene, at de fodres, at der skiftes halm, samles æg og så videre.

Hvis I er så heldige at have en træstamme eller balancebom, kan den bruges som pind, sådan at udfordringen bliver større ved at stå på pinden.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *