Børns historier

Hoppelines fortælleark følger med den pakke, I får udleveret, når I tilmelder jer. De flotte illustrationer til fortællingerne kan efter oplæsning og aktivitet i forbindelse hermed hænges op i børnehøjde, bliver det muligt for børnene selv at opsøge dem for at kigge på dem og snakke om dem.

De børn, som har deltaget i fortællingen, kan stå sammen foran illustrationen og genfortælle for sig selv og måske endda udveksle meninger og betydninger overfor hinanden. Og de børn, som ikke selv har deltaget i de aktive fortællinger, kan få adgang til viden om figurerne på billedet gennem de andre børns fortælling. På den måde kan børnene hjælpe hinanden til at få hoved og hale på fortællingen samt udvikle deres sprog og fantasi – for hvilke andre fortællinger kan fortælles ud fra billedet, når fantasien først kommer i sving?

Hører du børnefortællinger, som du har lyst at videregive til os, så modtager Hoppeline meget gerne så historier til at bringe på Facebook eller vores hjemmeside.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *