Leg er hjertet i Hoppeline

©Jonas Fotograf

Vidste du, at leg er særligt fremhævet i den nye, styrkede pædagogiske læreplan, som trådte i kraft den 1. juli 2018? Loven siger, at leg har en værdi i sig selv, fordi den har en grundlæggende betydning for børns læring og udvikling, og at leg nogle gange skal støttes, guides og sættes i rammer af de voksne, for at legen udvikler sig positivt for alle børn.

Netop dét er vi klar over i Hoppeline. Så når det pædagogiske personale sætter Hoppeline-lege i gang, er der et særligt fokus på, at kravene i legen passer til alle. Børnene skal kunne være med i legen på forskellige måder, uanset hvad de kan og tør. Det er nemlig vigtigt at være med i fællesskabet, for herved kopierer børnene andre, de øver sig og lærer nyt.

Vi får fortalt mange historier om, hvordan børn tager Hoppeline-ingredienserne med over i den leg, som voksne ikke sætter i gang. Og så er det, at vi bliver rigtig glade! Glæd dig til de nye Hoppeline-forløb, hvor der bliver endnu flere lege og aktiviteter. Har du tilmeldt dig? – det er gratis!

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *