Hoppelines pastasalat

I Bulldogs madkasse ser du:

Hoppelines pastasalat
Bulldogs pizzasnegle
Pindemadder med ost, cherrytomat, vindrue & jordbær
Frø af pære & vindruer
Blomme

Se opskrifter her:

Hoppelines pastasalat



Ingredienser

Kogte pasta, gerne fuldkornspasta
Sukkerærter
Rød peberfrugt
Hoppelines kyllingefrikadeller
Blåbær

Fremgangsmåde

Skær sukkerærter, peberfrugt og kyllingefrikadeller i mundrette stykker.
De kogte pasta blandes med de øvrige ingredienser og pastasalaten pyntes med blåbær.

Bulldogs pizzasnegle



Ca. 30 stk´s

Ingredienser

Dej:
50 g gær
6 dl lunken vand
200 g reven gulerødder eller squash
2 spsk. olie
1 tsk. salt
300 g fuldkornshvedemel
ca. 300 g hvedemel

Fyld:
Kold tomatsovs:
1 dåse hakkede tomater
2 spsk. olie
1 fed hvidløg
1 tsk. oregano
1 tsk. basilikum
1 tsk. salt

Skinke
Reven ost

Fremgangsmåde

Opløs gær i vand.
Kom de revne gulerødder (eller squash) i sammen med olie, salt og fuldkornsmel.
Rør derefter hvedemel i.
Ælt dejen, den må gerne være lidt klistret.
Hævetid: 1-2 timer

Lav tomatsovs:
Blend alle ingredienser sammen og tomatsovs er færdig.

Efter hævning deles dejen i 3 og hver del rulles ud som en pizzadej.
Kom tomatsovs, skinke og ost på.
Rulles og skæres til små pizzasnegle, ca. 10 fra hver pizzadej.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og pres dem lidt flade.
Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.