Bulldogs wrap med tun

I Frækkefrøs madkasse ser du:

Bulldogs wrap med tun
Kong Grøns ærte-dip med kogt broccoli, blomkål, agurk, sukkerært, rød peberfrugt & gulerod
Rugbolle med Hoppelines kyllingefrikadeller & salat
Klovnehoved af Maries pandekager med øjne af vindruer & rosiner, næse af jordbær, mund af æblebåd og ører af hindbær

Se opskrifter her:

Bulldogs wrap med tun



Ingredienser

1 avocado
2 dåser tun i vand
1 dl majs
1 dl ærter
150 g hytteost (eller til passende konsistens)
Lidt citronsaft
2 fuldkorns tortillapandekager
Salt, peber

Fremgangsmåde

Findel tun med en gaffel efter at væden er presset fra.
Bland majs, ærter og hytteost i.
Smag tunsalaten til med salt og peber.
Skær avocadoen over på langs, fjern stenen og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Skær det i tynde skiver og pres citronsaft over.
Lun tortillapandekager ganske kort på en brødrister.
Læg tunsalat på ca. 2/3 af hver pandekage. Læg avocadoskiver inde på midten og rul wrap’en sammen.

   

Kong Grøns ærtedip



Ingredienser

250 g ærter, optøede
1-2 dl græsk yoghurt eller creme fraiche max 10%
Lidt citronsaft
Salt       

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne sammen.

Hoppelines kyllingefrikadeller


Ca. 32 frikadeller

Ingredienser

500 g hakket kyllingekød
1 lille løg
2 revne gulerødder
1 æg
1 dl havregryn
½ dl vand
2 spsk. hakket persille, frisk eller frossen
salt, peber
olie til stegning

Fremgangsmåde

Riv løg og gulerødder.
Alle ingredienser blandes sammen.
Form små frikadeller og steg dem i olie på panden eller på bagepapir i ovnen ved 225 grader i ca. 20 minutter.

Maries pandekager


18-20 små pandekager

Ingredienser


2 modne bananer
3 æg
1 dl havregryn
1 dl mel
1/2 tsk salt
1 knivspids kardemomme
smør
Evt. 4 spsk. rødbedesaft, hvis de skal være lyserøde.

Fremgangsmåde
Mos bananerne og pisk dem sammen med æg, havregryn, mel, salt, kardemomme og evt. rødbedesaft.
Varm panden op og kom en klat smør på.
Kom pandekagedejen på i klatter med en spiseske og bag dem færdige.
Kan serveres med græsk yoghurt, lidt honning, jordbær og blåbær eller puttes kolde i madpakken, som de er.