MADKASSEN

Her finder du forskellige madpakkeforslag og opskrifter. Hvis du selv har gode ideer til, hvad en god Hoppeline-madpakke kunne være, så skriv endelig til os på Facebook eller mail.
Madpakken skal give børn energi og velvære til en aktiv eftermiddag. En Hoppeline-madpakke er ikke bare sund, variet og nærende, den er også fyldet med kærlighed og sjov.

Hoppelines madpakkehånd er udviklet med udgangspunkt i Fødevarestyrelsens anbefalinger om, at en sund og nærende madpakke helst skal indeholde grønt, pålæg, brød, fisk og frugt: I ”Hoppelines madpakkehånd”, er der også fokus på, at børn bliver madmodige dvs. tør at smage fødevarer, de ikke kender så godt. forskning viser, at gode måltidsvaner med en sund og varieret kost grundlægges i barndommen.

I Madkassen under Til børn findes en mere børnevenlig tekst som indgangsvinkel til, sammen med børn, at kigge på og få en snak om madpakken. Hoppeline, Marie, Frækkefrø, Kong Grøn og Bulldog har lavet nogle forslag til forskellige madpakker. De forskellige madpakker og opskrifterne dertil er lavet ud fra ”Hoppelines madpakkehånd”, Kig på madpakkehånden og madpakkeforslagene sammen og se om I kan finde det søde, det sunde, det sjove og det virkelig grov og det kræver madmod.