Hoppelines Julekalender

Det er første december, men julestemningen er helt i bund. Gad vide om det overhovedet bliver rigtig jul i år? Hoppeline har heldigvis huen fuld af juleoverraskelser, og i løbet af december bevæger julestemnings-barometeret sig lige så stille op. Med Hoppelines aktive julekalender kan I være med til at hoppe, danse, trampe, klippe, klistre, trylle og meget mere, så julestemningen kan komme helt i top. Hver dag kommer der et nyt afsnit her på hjemmesiden og på YouTube.

I kan også hjælpe julestemningen på vej ved at pynte hele institutionen eller hjemmet op med Hoppelines julepynt. Længere nede på siden er der kravlenisser og sprællemænd, I kan printe, klippe ud og hænge op, samt Hoppelines juleplakat, julepostkort og til-og-fra kort. Del gerne billeder af jeres julestemning med os på Facebook eller Instagram

Sammen med Julekalenderen har vi også lavet to nye Hoppeline-Julesange, som vi har valgt at lægge op allerede i November, så der kan øves på sangene inden jul. Dem finder du lige nu her nedenunder og på Hoppelines YouTube, og inden længe også på diverse andre streamingtjenester.

Vi glæder os til at jule med jer og vi håber, I vil være med til at få julestemningen helt i top.

De 24 afsnit i Hoppelines Julekalender bliver uploadet dag for dag kl. 7:00 fra den 1.-24. december. Du vil finde dagens afsnit her på siden, og på Hoppelines YouTube.

Her kan du finde dagens Julekalender afsnit og musikvideoerne til Hoppejul og Julenisserock:

Du kan downloade sangene og sangtekster her:

Hoppejul: Sang og sangtekst

Julenisserock: Sang og sangtekst

Pynt med Hoppeline:

Kravlenisser

Sprællemand

Til- og fra kort

Julebarometer

Hoppelines Julekort og Plakat:

Plakat Julekalender

Postkort Julekalender