Smør madpakken med Hoppeline

Madpakken lever endnu rundt omkring i de danske børnehaver. I ca. 80 % af alle landets børnehaver har børnene stadig madpakken med i rygsækken, når de træder ind ad døren til børnehaven hver morgen. Madpakken skal give børn energi og velvære til en aktiv eftermiddag. En Hoppeline-madpakke er ikke bare sund, varieret og nærende, den er også fyldet med kærlighed og sjov.

Hoppelines madpakkehånd er udviklet med udgangspunkt i Fødevarestyrelsens anbefalinger om, at en sund og nærende madpakke helst skal indeholde grønt, pålæg, brød, fisk og frugt: I ”Hoppelines madpakkehånd”, er der også fokus på, at børn bliver madmodige dvs. at de tør at smage fødevarer, de ikke kender så godt. forskning viser, at gode måltidsvaner med en sund og varieret kost grundlægges i barndommen.

I Madkassen under ikonet “Måltidet” har Hoppeline, Marie, Frækkefrø, Kong Grøn og Bulldog lavet nogle forslag til forskellige madpakker. De forskellige madpakker og opskrifter dertil er lavet ud fra ”Hoppelines madpakkehånd”, Kig på madpakkehånden og madpakkeforslagene sammen med børn og se om I kan finde det søde, det sunde, det sjove og det virkelig grov og det kræver madmod.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *