Børns madpakke

En Hoppeline-madpakke er ikke bare sund, variet og nærende, den er også fyldet med kærlighed og sjov.

På Hoppelines hjemmeside finder du forskellige madpakkeforslag og opskrifter, og der kommer hele tiden nye, da børn og forældre sender nye ideer ind til os. Madpakken skal give børn energi og velvære til en aktiv eftermiddag, og børn skal have lyst til at spise den.
Til hjælp for de voksne har Hoppeline en madpakkehånd, der er udviklet med udgangspunkt i Fødevarestyrelsens anbefalinger om, at en sund og nærende madpakke helst skal indeholde grønt, pålæg, brød, fisk og frugt.

Hoppeline har også materialer til at kigge på og snakke om mad med børn. På den måde skabes madmod, så børn kommer til at turde smage mad, de ikke kender så godt. Læs om Hoppelines madpakker og få gode ideer.

By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *